Silvana mijn eerste kinderkussen


Silvana Mijn Eerste kussen is een heerlijk zacht kussen dat speciaal is ontwikkeld voor kinderen vanaf twee jaar. Dat betekent een dun kussen dat het hoofdje . Met Silvana Mijn Eerste Kussen kies je voor een veilig synthetisch hoofdkussen voor kinderen van ca.

De binnenhoes met vulmateriaal en de buitenhoes . Silvana Mijn Eerste Kussen hoofdkussen. Gebruikt jouw kindje ook al een knuffel als steuntje onder het hoofd? Of gebruikt hij of zij juist het handje of de deken . Vanaf de leeftijd jaar tot ongeveer a jaar, adviseren we het Silvana Mijn Eerste Kussen te gebruiken.

Pakt jouw kindje een knuffel om op te slapen? Of legt het een handje onder het hoofd? Dan is het tijd voor een heus kussen! Mijn eerste kinderkussen –Silvana online verkrijgbaar bij Hoofdkussens.

Nu tijdelijk uw Mijn eerste kinderkussen –Silvana kopen met korting! Aanbieding: Mijn eerste kussen speciaal voor kinderen vanaf jaar. Dooradembaar en anti-allergisch, dus veilig!

Van het Nederlandse kwaliteitsmerk.

Wilt u Silvana `mijn eerste kussen` Kinderkussen 60x70cm kopen? Voor 15:bestel volgende werkdag in huis √ Scherpe Prijzen √ Deskundig advies. Kinderkussen geschikt voor kinderen vanaf jaar is de Silvana mijn eerste kussen.