Verf op kleding


Verf uit kleding die al gewassen is. Je kunt verf vrij gemakkelijk van metalen greepjes en knoppen verwijderen door . De eerste stap is om zoveel mogelijk verf van de kleding af te schrapen.

Dit kan je doen met een mesje of een vork of iets dat een redelijk scherpe punt heeft. Kijk op het blik waarmee je de verf eventueel moet verdunnen. Met dezelfde stof kun je proberen de verf in je kleding op te lossen.

Knutselprojecten en doe-het-zelfklussen in huis staan erom bekend dat ze veel troep opleveren, vooral wanneer je met verf werkt.

Met DYLON textielverf blaas je nieuw leven in je kast, herstel je vervaagde kleding of fleur je een kamer op met een vleugje kleur. Dames, Ik heb echt de oplossing gevonden voor verfvlekken uit je kleren. Gister werd ik helemaal panische omdat ik een vriendin dr haar ging . Nu zou ik wel vaker kleding willen beschilderen maar vraag me af of er dingen zijn waar ik op moet letten, bijv. Ik heb sinds vanmiddag witte verf op m’n kleren zitten. Ik kwam er net pas achter, dus het is.

In deze video vertel ik je hoe je natte en opgedroogde verf simpel uit je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *