Grote pot glitters kopen


Glitter potten 1gram kleuren grote potten met glitters in verschillende kleuren. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen .

Glitter in strooipot A; Glitter in. Glitter in strooipot B; Glitter in. Glitter zilver; strooiglitter in po. VAE 1619-5Gitter 1mm Grote pot !

Weten jullie waar ik een grote pot losse glitters kan kopen? Transparante latex heb ik al gekocht en mijn idee was om het . Ik wil graag voor het examen gala bij ons op school zelf glitter pumps maken van mn oude zwarte pumps. Alleen kan ik nergens een grote pot . Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis! Grote pot met zes kleuren glitters.

Strooi de glitters op lijm of verf en maak met. Glitter pot goud mm 4gram 16502. De pot is cm hoog en cm breed.

Met handige deksel om grof of fijn uit te strooien.