Ascot klok instellen


Download hier gratis uw Ascot wandklok handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Handleidingen van Ascot kunt u hier gratis en eenvoudig downloaden.

Meest populaire producten van Ascot. Download hier gratis uw Ascot Klok handleiding. Ik heb een ascot wandklok type HD-16ik heb de baterij gewisseld en mijn klok blijft uur voor lopen hoe kan ik de juiste tijd instellen ?

HANDLEIDING ASCOT RADIOGESTUURDE WANDKLOK. De radiogestuurde klok geeft, op de seconde nauwkeurig, altijd de juiste tijd aan en stelt zichzelf automatisch in op zomer- en wintertijd. Wat ik al geprobeerd heb is om de knop ingedrukt te houden voor seconden, dan gaat de secondewijzer in sneltempo de halve klok rond omĀ . Wie kan mij helpen aan een gebruiksaanwijzing voor een Ascot horloge.

Kies hier uw ascot klok handleiding. Beschikbare ascot klok handleidingen om te downloaden. Vanaf de batterij wordt ingestoken zal deze het signaal gaan zoeken. Net zoals bij elke radiogestuurde klok: indienĀ .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *