Welke condensator voor motor


Ik wil graag de waarde voor een condensator voor het aanlopen van een fase motor die gebruikt wordt voor een tafelboor machine. Mijn vraag is dan ook wat voor soort condensator en van welke capaciteit hoort hier op?

Het is een 1-fase 2V motor van KW met 13tpm. De motor heeft een vermogen van 2PK op 2Volt en een COS van 8. Welke gegevens heeft U nodig om voor mijn waterpomp die ik . Ik heb een elektrische waterpomp en de motor kan op 3en op 2aangesloten worden alleen ik.

En welke condensator moet dat zijn ? Hangt er maar helemaal vanaf welke functie de condensator heeft. Is het een enkelfase motor, of een 3fase met steinmetzschakeling, of nog . Hij komt voor in ieder huis als circulatiepomp, brandermotor, wasmachinemotor, etc. Deze 3-fase spanning is de reden dat draaistroommotoren nagenoeg. Hallo, Ik heb hier een lucht compressor staan welke werkt op 4volt.

De motor van mijn dampkap (jaar oud) start niet meer op de laagste stand. Op welke waarde moet ik eigenlijk zoeken? Kan ik deze motor ook op 2aansluiten.

Zit er een condensator op de motor? De condensator zit bij de draad die op de punten zit geschroef. Ik denk dat je dezelfde schakeling bedoelt als die welke op de oude . Driefase motor omschakelen naar eenfase motor met condensator. Maar welke capaciteit condensator hoort bij deze de bobine.

Ik wil niet wachten tot de – of de + van de punten inbrandt, want dan weet ik het.