Wandplank met spotjes


De onderstaande prijzen worden bij de, door u uitgekozen, wandplank opgeteld: prijs wandplank + prijs verlichting = totaalprijs wandplank. Wandplanken met sterke blinde bevestiging, in MDF of beplakt met een houtfineer. Boven ons TV meubel willen we graag een wandplank maken met ingebouwde LED spotjes.

De electra aansluiting zit er al, dus dat is geenĀ . Boekenplanken op maat, wandplanken met verlichting inbouw. Lirio by Philips Spot Bloq Zwart. Wil jij zelf wandplanken gaan bevestigen, maar weet je niet helemaal hoe je aan de slag moet gaan?

Op vtwonen vind je een stappenplan. Gedetailleerde omschrijving: Ik heb een lichtpunt in mijn keuken aan de wand. Daar wil ik spotjes hebben onder een blinde wandplank enĀ . Ik heb een lichtpunt in mijn keuken uit de wan waar ik graag een (blinde) witte wandplank (1x x cm) wil ophangen met daarin of spotjes.

Bij Praxis vind je de juiste wandpank die past bij je interieur. Bestel de wandplank eenvoudig online via onze website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *