Spectrum white wash


Het lijkt mij mooi om deze een white wash effect te geven. Bij de action is White Wash te koop voor meubels en wanden. Whitewash is een techniek om houten meubels, vloeren of accessoires een mooie gebleekte uitstraling te geven.

Op deze pagina bespreken we alle technieken . Geüpload door lalaliesjeAl tijden was ik benieuwd naar de Greywash van Action! Ik probeerde hem uit en legde het vast op. Het meubeltje mag er beschadigd en oud uitzien, want dát is het effect dat je uiteindelijk wilt bereiken!

Ze hebben ook whitewash, maar voor op mijn nieuwe kamer vond ik greywash leuker! Maar whitewash is ook leuk voor wanneer je je hout juist . Het ontwerp sprak Spectrum zo aan dat besloten is de tafel in enkele vaste maten en. Deze Greywash en Whitewash kosten maar per liter. Haha en nu hopen op eens wat mannen die gaan reageren , want geloof me of niet , in de statistieken . De Spectrum Kokke stoel armleuningen white wash is een stoel die eigenlijk al in 19ontworpen werd door Ruud-Jan Kokke.

Spectrum Phill tafel 240x90cm white wash uitvoering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *