Ramen wassen hoog


De ramen die open kunnen heb ik zo gezeem meestal sta ik op de leuning van de bank of op een hoge tafel. Hara raamwisserdec 2013ramen lappenjuli 2010Hoeveel kost jouw glazenwasser? Het merk streeft naar hoge kwaliteit en innovatieve producten.

Of je nu de vloer grondig wil reinigen, ramen helder wil lappen of het bad nodig schoon moet . De Unger Visa Versa is een raamwisser en inwasser in één. Nu weet ik dat er telescopische glazenwassers sets zijn, zodat je zonder ladder op hoogte de ramen kan lappen. Ik weet niet of het een appartement is, lijkt me wel hoog.

Dus met de vraag hoe het zit met de ramen wassen wacht ik maar effe. Hoge ramen zemen zonder strepen met de telescoopsteel, schone ramen tot wel meter! Deze wisser is te gebruiken voor elk gladde oppervlak, onmisbaar . Hoge ramen lappen snel en handig met Ha-Ra telescoopstang en Ha-Ra ramenwisser. Moet je ook elke keer de ladder bovenhalen om de . Zoekt u een glazenwasser die ramen kan wassen op grote hoogte, of moeilijk bereikbare plekken in de regio Barneveld? Ik wil zelf mijn ramen op hoog gaan zemen (eengezinswoning).

Altijd wel een glazenwasser gehad maar die deed het nou niet echt . De beste schoonmaaktruc past helemaal in de lente-sfeer: magnetisch ramen wassen.