Plisse gordijnen hema


Woonaccessoires – hema plissegordijnen. Bij het top down bottom up model zit de plisséstof los van de rail; het gordijn opent van. Plissé top-down bottom-up gordijn lichtdoorlatend – wit – 60x1cm. Bestel uw Top Down Bottom Up Plissé gordijnen goedkoop bij Plisseshop.

Ik hou wel van plissé gordijnen of dupli (duetts heten ze ook wel). Hema heeft voordelige, maar ik ken de kwaliteit niet. Ik heb dus ook mijn oog laten vallen op plisse-gordijnen.

Ben er inmiddels achter dat ze ook bij de hema te krijgen zijn, en bij de kwantum. Hema zeer regelmatig een kortingsactie hebben op gordijnen en dat dat het wachten waard is . Hierbij wil ik een klacht melden over HEMA : Wij hebben een plisse gordijn van 260cm breed bij hema gekocht voor €495. Deze ‘gordijnen’ kan je van zowel van boven als van beneden laten zakken. Ik heb ze van de Hema en ze zijn fantastisch! U hoeft geen ervaren klusser te zijn om uw eigen plissé(s) op te hangen.

Als u onze duidelijke montage-instructies nauwgezet opvolgt, kan er eigenlijk niets mis . Plisségordijnen zijn de ideale combinatie tussen een jaloezie en een gordijn. Bij Praxis vind je een divers en breed aanbod plisségordijnen. Wat waren we blij toen we leuke duette (plissé dupli) gordijnen vonden bij jullie winkel in Utrecht Centrum. Hoi, Wij hebben in ons nieuwe huis de gordijnen overgenomen.

Maar toen wij gingen witte en de gordijnen er af . Nog nieuw in de verpakking velourse gordijnen kleur safari van de hema. Ik weet zelf niet goed waar ik op moet letten. Of ik zou naar een duurdere zaak moeten gaan waar ze wel thuis komen opmeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *