Nep alarm lampje


Maak hier uw keuze uit het Dummy Alarm aanbod van Allekabels. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Je kan Online Groothandel alarm lefake alarm,key draadloze,sleutel transponders,.

STKS Hot Selling Fake Solar auto alarm lamp Beveiligingssysteem . Een dummy camera is een ‘nep camera’ die niet van echt is te onderscheiden. Klein model Alarm gevelkast met flitslamp, met knipperende LED. Ik wil zo’n knipper-LED lampje in mijn 3maken maar heb geen idee hoe ik die aan moet gaan sluiten.

Waar kan ie de 12V stroom vandaan halen? LED flashing alarm light in your vehicle. Een vriend van me gebruikte dat vroeger ook altijd als nep-autoalarm.

Waar vind ik een lampje dat elke paar seconden even knippert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *