Mat zwarte verf voor auto


Iemand ervaring en tips over het mat zwart maken van een auto? Ik heb een Ford hok die ik matzwart wil rollen. Met welke verf kan ik dit het beste doen?

Zie weleens matzwart dat bijna grijs is, dat wil ik niet. De kleur die ik wil ik mat zwart, dus oneffenheden zie je dan sowieso . Nu wil ik de auto van een nieuw kleurtje voorzien maar vind het te. Matzwart is echt makkelijk rollen, mijn caddy is mat grijs gerold en dat is .

Goed hechtende speciale lak, kan zonder grondverf direct op verschillende harde . Lakken – Autolakken Bootlakken (Lak)verf Binnen (Lak)verf Buiten Kwasten,. Industrielakken Auto Onderhoud Restanten OP=OP verf, bootlak, autolak,. Albrecht Thermolack zwart is een matte, roestwerende en hittebestendige verf (+500°C) op basis van Silikonhars.

BICCS Bichodur 2K DTM mat ltr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *