Landelijk wonen blog


Marts blog is dé plek om inspiratie op te doen voor je interieur. Met grappige tips, leuke verhalen en een heleboel nieuwe ideeën. Als liefhebber van een landelijk interieur zie je soms door de bomen het bos niet meer met al die mooie huizen.

Want wie moet je nu volgen op Instagram om . Verder zag ik in het blad Landelijk Wonen een heerlijk dik gebreide plaid. Ik wil iedereen bedanken voor al de lieve reacties op mijn blog en . Enkel goed nieuws hier in deze blog vandaag.

Carola , van de webshop landelijkensoberwonen. Ik wil mijn blog gaan gebruiken als een verlengde van mijn Instagram. De afgelopen jaren wordt het stiller en stiller in Blogland. Blog over de styling en verbouwing van een oud boerderijtje.

Passie voor sfeervol landelijk wonen. WLS op mijn blog, fb, ig en gewoon spontane mails die ik zomaar kreeg. Zo, na dagen stilte is het weer tijd voor een blog. In een sober, landelijk interieur maak je met een simpel bosje bloemen. Blomkje en Wenje: Blomkje en Wenje is de Friese benaming voor ‘met bloemen en wonen bezig zijn’.

En alweer heeft het veel te lang geduurd eer ik een blogbericht kon plaatsen. Dit zijn onze kids, volgens mij nog niet eerder op m’n blog verschenen. Voor alle nieuwe volgers, welkom op mijn blog. Ook dit prachtige tafeltje is bij ons komen wonen. De keuken word een mix van stoer landelijk en industriel en toch ook wel een beetje strak.

Wist je dat wij interieuradvies (kosteloos) geven in onze woonwinkel? Ben je op zoek naar stoere meubels, naar mooie accessoires of heb je hulp nodig om de . Is de landelijke woonstijl helemaal jouw ding? Hier vind je een heleboel wooninspiratie en woonideeën voor het inrichten van een landelijk interieur. Landelijk wonen is één van de meest populaire stijlen op Walhalla. Wie van landelijk wonen houdt woont het liefst op een plek met veel ruimte . Blog – Home Center Inspireert – Landelijk Wonen.

De landelijke interieurstijl kenmerkt zich door het natuurlijke en ruwe karakter, het mag . Onderstaand blog staat alweer een maand of half af, in mijn berichten. Inmiddels is dit ons 3e meubel sinds we hier wonen (oeps) maar . Blog met nieuwsberichten van Days At Home op het gebied van landelijk wonen. Stylingtips, interieurprojecten en andere leuke wetenswaardigheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *