Kan je over glasvezelbehang behangen


Kan ik behangen over een muur die reeds behangen is met glasvezel of glasvlies (ik weet niet precies wat er op zit)? Behang over muurverfberichtenjan 2012Gipsplaten sauzen, behangen of glasvezel? Glasvezelbehang over granolberichtenfeb 2006Glasvezel behang over normaal behang plakken, kan.

Kun je over een bestaand (glasvezel) behang opnieuw behangen. Deze heb ik toentertijd met glasvlezel behangen. Wij hebben op alle muren glasvezelbehang, maar nu wil ik graag op enkele wanden vliesbehang met een leuk motief aanbrengen.

Behangen over latexaug 2011kan vliesbehang over gewoon behang?

Glasweefselbehang plakken Antwoord op uw vragen – Behangen. Kan ik gewoon behang over glasweefselbehang plakken? Behangen kan je in principe altijd het beste doen op . Behangen kan je in principe altijd het beste doen op een kale, gladde, stofvrije . Glasweefselbehang kan je als het goed is niet echt goed van de muur halen dus je zal wel moeten. Zover ik weet is het geen probleem maar . Kan nieuw behang over bestaand behang worden geplakt ?

De glasweefselbehang kan ik er niet aftrekken want het zit op. Ik heb de muur in de kamer ook behangen over glasweefsel en alleen als je er . De lijm wil niet drogen op de glasvezel behang, ik heb lijm voor zwaar behang als ik dat erop doe kan ik de behang strook er na uur er weer . De onderlaag van vliesbehang is van vlies gemaakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *