Hoeveel vitrage heb ik nodig


Maar hoe bepaal je nou precies hoeveel meter gordijnstof je nodig hebt? Maar voor je zover bent, moet je nog wel even een klusje klaren, namelijk het opmeten hoeveel meter gordijnstof je nodig hebt. Heb je een heel mooi stofje gevonden en creatief aangelegd?

Hieronder lees je hoe je kunt berekenen hoeveel gordijnstof je nodig hebt. Om uit te rekenen hoeveel stof u nodig heeft om uw overgordijnen te. Bij het standaard (buckram voor overgordijnen, transparant voor vitrage) band metĀ . Ik ga zelf mijn gordijnen maken,nu wil ik graag weten hoeveel stof ik extra.

Bij mij hangt de vitrage die begonnen is met 3x de breedte maar normaal is. Vrijwel alle inbetweens en vitrages zijn kamerhoog; daarnaast zijn er ook. Ik ben op zoek naar gordijnstof en ik moet nu opmeten hoeveel stof in nodig heb.

Ik heb al verschillende calculators gevonden maar komĀ . Hoeveel waren jullie kwijt aan de ‘inrichting’ bij nieuwbouw. Afgerond naar boven = banen banen x hoogte 2+ = 12cm totaal dus meter stof nodig! Combineer dan vitrage met een overgordijn in een warme tint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *