Folie voor kasten


Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met . Maar echt perfect is de folie voor keukens, kasten, meubels, deuren en . Al een tijdje stoorde ik mij aan de kast in mijn kamer.

Hij was niet lelijk, maar mooi… nee. Toen ik bij Sostrene Grene plakfolie tegen kwam wist . Geef je keukenkastjes een facelift door ze te verven of te beplakken met folie. KARWEI legt uit hoe je jouw keukenkastjes een tweede leven geeft.

Wacht even voordat je al je kasten, boekenplanken en tafeltjes op een tweedehands site te koop zet! Want met plakfolie kun je al je meubeltjes heel voordelig . U kunt honderden euro’s besparen als u de kasten in de keuken opknapt met folie. U geeft slechts een fractie uit van wat u kwijt zou zijn aan een geheel nieuwe . Kast beplakken met behang, stickers en folie. Het leuke van het beplakken van een kast is dat je samen met je kind de kast helemaal naar jullie . Ik toverde een oude kast om, ik gaf hem een upgrade! Ik gebruikte hiervoor plakfolie, ik geeft je.

Plakplastic kastpapier wordt alleen online verkocht en niet in de winkel.

De prijs is per meter en het is cm bree tenzij anders aangegeven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *